Το νέο ψωμί με κουρκουμά θα γίνει το αγαπημένο σου

Team

Δοκιμάστε να ξεφύγετε από τα κλασικά ψωμιά και δοκιμάστε ένα ψωμί με ξεχωριστά συστατικά. Ο φούρνος «Αλετράς» δημιούργησε ένα νέο ψωμί με το γνωστό superfood, τον κουρκουμά.

Ο κουρκουμάς, ή κουρκούμη, ή κιτρινόριζα, ή χρυσόριζα, είναι αρωματική ρίζα που καλλιεργείται στην Κίνα και την Ινδία. Η επεξεργασία της δίνει μια πορτοκαλοκίτρινη σκόνη που χρησιμοποιείται στη μαγειρική για ωραία γεύση.

Πέραν όμως της ωραίας γεύσης, τα οφέλη του κουρκουμά στην υγεία μας είναι αδιαμφισβήτητα και έχει ιδιότητες και οφέλη για την υγεία που δεν φαντάζεστε! Έχει αποδεδειγμένες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθάει την πέψη, παρατείνει τη ζωή και ενισχύει τη δραστηριότητα των εγκεφαλικών νευρώνων, λειτουργώντας σαν νευρο-προστατευτική ασπίδα εναντίον της εξελικτικής πορείας του Αλτσχάιμερ. Είναι επίσης, η φυσική κορτιζόνη - χωρίς τις παρενέργειες της χημικής - διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση ανάλογη με αυτή της κορτιζόνης, προκαλεί υποχώρηση συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, βοηθάει στην πρόληψη και τη θεραπεία των κρυολογημάτων, προστατεύει το συκώτι από τις τοξίνες και πολλές-πολλές άλλες θεραπευτικές ιδιότητες.

Είναι η δική μας πρόταση για όποιον ενδιαφέρεται να έχει υγιεινή διατροφή και να ελέγξει το βάρος του.

Και μόνον να δοκιμάσετε το «χρυσό» αυτό ψωμί, αξίζει!

Αλετράς: Λ. Ιωνίας 132, Άλιμος – 210 9941112